instellingen
Meteo

Meteo

Sensornet kan gemeten data verrijken door data te koppelen vanuit een meteosysteem. Zowel bij geluid als bij luchtkwaliteitsmetingen zijn de resultaten afhankelijk van de meteocondities. Bij metingen in het kader van handhaving is het zelfs noodzakelijk de meteocondities van dat moment goed vast te leggen en te controleren of aan de beoogde condities wordt voldaan.

In enkele situaties kunt u gebruik maken van openbare gegevens vanuit een meteostation in uw omgeving; in veel situaties is deze informatie niet voldoende gedetailleerd of is het moeilijk een verband te leggen tussen meteo en resultaten. Het is daarom aan te bevelen volledig synchroon een meteostation van Sensornet te koppelen.

 

Alle informatie is volledig synchroon aan de andere metingen te koppelen, downloaden en analyseren. De extra kosten voor een dergelijke systeem heeft u snel bespaard.

In onderstaande voorbeeldfiguren ziet u de veelvoorkomende parameters zoals temperatuur, windrichting, windsnelheid en neerslag. Combinaties met parameters als relatieve en absolute vochtigheid zijn ook mogelijk.

meteo projecten
delen
  • Google+
  • LinkedIn
  • NUjij